Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فوربس، در شرایطی که برخی منتقدان و کارشناسان سینما چندان به نسخه بازسازی انیمیشن تحسین‌شده دیزنی روی خوش نشان نداده‌اند، تماشاگران ثابت کردند گاهی نقدهای منفی هم نمی‌تواند آنها را از فیلم محبوب‌شان دور کند. با این حال، گروهی دیگر از تصویرهای دیجیتالی به شدت باورپذیر «شیرشاه» تعریف کرده و آن را از همین امروز یکی از جدی‌ترین رقیبان اسکار ۲۰۲۰ در بخش‌های فنی و البته بهترین انیمیشن بلند داستانی دانسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروش ۵۵ میلیون دلاری «شیرشاه» در سه روز اول اکران در چین بالاتر از عملکرد فیلم‌های «کتاب جنگل»، «دیو و دلبر» و «علاءالدین» در دومین بازار بزرگ سینمایی جهان بود. فروش ۱۳.۴ میلیون دلاری هم فقط در روز جمعه بالاتر از درآمد ۱۳.۲ میلیون دلاری «داستان اسباب‌بازی ۴» در سه روز اول اکران قرار گرفت تا به این ترتیب، تازه‌ترین محصول استودیو دیزنی در آستانه تبدیل شدن به موفق‌ترین و پرفروش‌ترین فیلم در سرزمین اژدها شود.

«شیرشاه» خاطره‌های بسیار خوب انیمیشن سال ۱۹۹۴ دیزنی را برای دوستداران سینما در نسل‌های گذشته و امروز زنده می‌کند و از این رو انتظار می‌رود فروش آن در سه روز اول اکران در آمریکا و کانادا بین ۱۷۵ تا ۲۰۰ میلیون دلار باشد. حتی اگر فیلم به این اعداد نرسد، کارشناسان برای آن یک اکران طولانی‌مدت از میانه‌های تابستان تا اوایل فصل پاییز پیش‌بینی می‌کنند و به این ترتیب «شیرشاه» می‌تواند یکی از موفق‌ترین فیلم‌های سال در گیشه ۲۰۱۹ باشد.

«کتاب جنگل» سه سال پیش با افتتاحیه ۴۸ میلیون دلاری در چین روی پرده رفت و با ۱۴۸ میلیون دلار به کار خود پایان داد. «دیو و دلبر» ۴۴ میلیون دلار در هفته اول و ۸۴ میلیون دلار در سال ۲۰۱۷ فروخت که در مقایسه با درآمد ۱.۲۶ میلیارد دلاری در دنیا (۵۰۴ میلیون دلاری در آمریکای شمالی) بسیار ناچیز بود. گیشه ۵۵ میلیون دلاری «شیرشاه» در همان سه روز اول درآمد ۵۳ میلیون دلاری «علاءالدین» را در بازار چین پشت سر گذاشت.

کد خبر 447806

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۶۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت دشوار بلینکن

رویکردهای آمریکا از گذشته تاکنون همواره نشان داده که آنها به‌هیچ‌وجه خواهان آن نیستند که پایان جنگ همراه با پیروزی حماس و مردم فلسطین باشد.

به گزارش ایسنا، محسن پاک‌آیین، کارشناس حوزه روابط بین‌الملل در یادداشتی در جام جم نوشت: این روزها رژیم‌صهیونیستی و آمریکا شرایط سختی را تجربه می‌کنند. آمریکا به‌واسطه اقدامات نابخردانه اسرائیل فشارهای زیادی را متحمل شده و تلاش می‌کند با فرستادن آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور به سرزمین‌های اشغالی بتواند اوضاع را تا حدودی مدیریت کند.از سویی دیگر وضعیت داخلی رژیم‌صهیونیستی هم کاملا به‌هم ریخته است.

تقریبا در تمامی سرزمین‌های اشغالی تظاهرات اعتراضی علیه بنیامین نتانیاهو به‌راه افتاده و بحث استیضاح و برکناری او از سوی کنیست به‌عنوان یک احتمال جدی مطرح است. اگر این اتفاق بیفتد، تردیدی نیست که نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی محاکمه خواهد شد و سرنوشت بدی در انتظار اوست. در چنین اوضاعی آمریکا به‌عنوان حامی و هدایت‌کننده اصلی رژیم‌صهیونیستی دست به تحرکات بیشتری زده تا به‌زعم خود، شرایط را در اراضی اشغالی تعدیل و موضوع را به نفع بنیامین نتانیاهو تقویت کند.

این تلاش البته درحالی صورت می‌گیرد که در سراسر آمریکا اعتراض‌های دانشجویی فراگیر شده و دانشجویان به حمایت از مردم غزه و ابراز تنفر از رژیم‌صهیونیستی پرداختند. طبعا مقامات کاخ سفید تلاش دارند با فرستادن وزیر خارجه به سرزمین‌های اشغالی نشان دهند که می‌خواهند برای کاهش بحران در داخل آمریکا به سران رژیم‌صهیونیستی بقبولانند که حمله به رفح در شرایط فعلی گزینه مناسبی برای اسرائیل نیست. البته این نکته را هم نباید از نظر دور داشت که به‌طور معمول و براساس تجارب گذشته، همواره ازجمله پیامدهای سفر مقامات آمریکایی به سرزمین‌های اشغالی، انجام یک اقدام نظامی شدید از صورت رژیم‌صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین است و آمریکایی‌ها گرچه مدعی تلاش برای تعدیل اوضاع هستند اما درنهایت هدف اصلی‌شان حمایت از رژیم اشغالگر قدس و بنیامین نتانیاهو است.

رویکردهای آمریکا از گذشته تاکنون همواره نشان داده که آنها به‌هیچ‌وجه خواهان آن نیستند که پایان جنگ همراه با پیروزی حماس و مردم فلسطین باشد. شواهد حاکی از آن است که رژیم‌صهیونیستی برای حمله به رفح کاملا آرایش نظامی به خود گرفته و قصد دارد بار دیگر مردم بی‌دفاع فلسطین را تحت شدیدترین حملات زمینی و هوایی قرار دهد. در شرایطی اسرائیل مهیای این عملیات است که تمام کشورها و همچنین سازمان ملل متحد مخالفت شدید خود را با این اقدام اعلام کردند. از سویی دیگر تلاش‌های دیپلماتیک هم به‌واسطه ریاض به‌عنوان واسطه میان رژیم‌صهیونیستی و حماس در حال انجام است. این درحالی است که این نیروی مقاومت اکنون دست بالا را دارد و مثل گذشته بر آزادی زندانیان فلسطینی و ترک مخاصمه به‌ صورت دائم و همچنین بازگشت آوارگان به سرزمین‌های خود تاکید می‌کند. 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات اعزام کاروان‌های حج تمتع استان تهران
  • (ویدیو) یک ایرانی مک لارن ۱.۵ میلیون دلاری را در کالیفرنیا نابود کرد!
  • زیارت خانه خدا پس از ۹ سال وقفه
  • سومین حمله مقاومت عراق به یک هدف حیاتی در فلسطین اشغالی
  • سرزمین محبوب من ؛ محمد نوری
  • حمله مقاومت اسلامی عراق به اهدافی در عمق فلسطین اشغالی
  • استقبال از پیکر مطهر شهید تازه تفحص شده محمد شفیع فیضی زاده -ایلام
  • مأموریت دشوار بلینکن
  • ۶۲۲ کاروان از سراسر کشور راهی سرزمین وحی می شوند
  • برگزاری جلسه بررسی طرح آمایش سرزمین شهرستان میاندوآب