Web Analytics Made Easy - Statcounter

"مولان" فیلم سینمایی انیمیشن لایو اکشن که مخاطبان بیشمار جهانی انتظار اکران آن را در حدود یک ماه دیگر می‌کشند در شرایط بغرنجی به‌سر می‌برد. ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۱ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم به نقل از سایت سینما بلِند، انیمیشن سینمایی "مولان" محصول کمپانی دیزنی که برای اکران در 27 ماه مارس در آمریکا آماده می‌کند با تهدید جدی پیامدهای ویروس کرونا برای اکران در چین که بزرگترین بازار اکران این فیلم محسوب می‌شود، مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین بزرگترین بازار اکران این فیلم است چراکه از داستان گرفته تا زمان و مکان داستان و هنرپیشگان این فیلم همه چینی‌اند. کمپانی دیزنی پیش از بحران ویروس کرونا صدها میلیون دلار برای ساخت این پروژه هزینه کرد و حالا به شدت از شکست این فیلم در گیشه چین نگران است.

دلیل هزینه گزاف دیزنی برای این فیلم قابل توجیه است چراکه دو فیلم قبلی این مجموعه در گیشه جهانی بیش از یک میلیارد دلار فروش داشتند.

«باب ایگر» رئیس کمپانی دیزنی اظهار داشته که مسئولان دولتی چین هنوز مجوز اکران «مولان» را صادر نکرده‌اند و ظاهراً امیدی برای اکران در تاریخ مشخص شده وجود ندارد. این درحالی است که دولت چین برای پیشگیری همه جانبه از شیوع بیشتر ویروس کرونا 70 هزار سالن سینمای این کشور را تعطیل کرده است.

با این وجود که دلیل اصلی مشکل فعلی "مولان" ویروس کرونا است اما این فیلم با چالش‌ها و مشکلات دیگری نیز مواجه است. پیش از بحران کرونا، اظهارات «لیو ییفِی» هنرپیشه اصلی فیلم ضمن تظاهرات مردم هنگ کنگ علیه دولت مرکزی چین و حمایت وی از دولت، کمپین‌هایی برای تحریم این فیلم به راه افتاد.

«بره ناقلا» به فضا می‌رود

یکی دیگر از مشکلاتی که "مولان" با آن مواجه است عدم حضور «موسهو» هنرپیشه محبوب چینی‌ها و موزیکال بودن این فیلم است.

البته باب ایگر در جدیدترین مصاحبه خود با سی‌ان‌بی‌سی گفت: در این مقطع مهم‌ترین نگرانی ما سلامت و ایمنی است و هنوز عواملی امیدبخش وجود دارد و شاید برای پیش‌بینی قطعی تأثیر منفی یا مثبت بزرگ این فیلم بر گیشه اندکی زود و شتاب‌زده باشد.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,34/CT10 واژه های کاربردی مرتبط سینمای جهان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینمای جهان سینمای جهان برای اکران کمپانی دیزنی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • تعلیق مبادلات تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • تعلیق تبادل تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • مرگ صدها هزار ماهی بر اثر گرما در ویتنام (فیلم)
  • استایل جذاب شبنم قربانی و الناز حبیبی در اکران مردمی تمساح خونی در مشهد + عکس
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • قرارداد ۴۴ میلیون دلاری ازبکستان با تجار افغانستانی
  • پاشازاده: نکونام در استقلال با صدها مشکل ریز و درشت مواجه بود