Web Analytics Made Easy - Statcounter

از «بیوه سیاه» تا «ابدی‌ها» و «ایندیانا جونز ۵» دیرتر از تاریخ تعیین شده راهی سینما‌ها می‌شوند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ورایتی، استودیوی دیزنی دیشب (جمعه شب ۳ آوریل) اعلام کرد تغییراتی در تقویم اکران فیلم‌های تابستانی خود ایجاد کرده که به دلیل جلوگیری از گسترش ویروس کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با تقویم جدید، «بیوه سیاه» که اکران آن ماه پیش عقب افتاد، اکنون ۶ نوامبر ۲۰۲۰ (۱۵ آبان ۱۳۹۹) راهی سینما‌ها می‌شود و به جای «ابدی‌ها» مارول نمایش داده می‌شود. به این ترتیب اکران این فیلم از دنیای سینمایی مارول به عقب می‌افتد و تا ۱۲ فوریه ۲۰۲۱ راهی سینما‌ها نخواهد شد.

«شانگ‌-چی و افسانه ده حلقه» هم ۷ می ۲۰۲۱ اکران می‌شود. «پلنگ سیاه ۲» در تاریخ قبلی ۶ می ۲۰۲۲ راهی سینما‌ها خواهد شد و «کاپیتان مارول ۲» ۸ جولای ۲۰۲۲ به نمایش درمی‌آید.

به این ترتیب «شانگ-چی و افسانه ده حلقه» جای «دکتر استرنج» را می‌گیرد و «دکتر استرنج ۲» به جای این تاریخ به ۵ نوامبر سال ۲۰۲۱ (۱۴ آبان ماه ۱۴۰۰) فرستاده می‌شود و جای «ثور: عشق و آذرخش» را می‌گیرد و نمایش «ثور» بعدی هم به کارگردانی تایکا وایتیتی تا ۱۸ فوریه سال ۲۰۲۲ به تأخیر می‌افتد. این زمانی است که برای یک فیلم دیگر از مارول در نظر گرفته شده بود.

در عین حال «مولان» که بازسازی لایو اکشن یک فیلم کارتونی است تا ۲۴ جولای ۲۰۲۰ (۳ مرداد ۱۳۹۹) به تعویق افتاده است و جای فیلم «گردش جنگلی» را می‌گیرد. این فیلم خانوادگی با بازی دواین جانسون و امیلی بلانت به نوبه خود عقب می‌افتد و ۲۰ جولای ۲۰۲۱ اکران خواهد شد که یک سال عقب‌تر از زمانی است که انتظار اکران آن می‌رفت.

در همین حال فیلم «ایندیانا جونز ۵» هریسون فورد که قرار بود تابستان ۲۰۲۱ اکران شود تا ۲۹ جولای ۲۰۲۲ به تعویق می‌افتد.

فیلم علمی تخیلی «پرنده آرتمیس» نیز که قرار بود ۲۹ می‌دیده شود در «دیزنی+» پخش می‌شود و اولین فیلم دیزنی می‌شود که اصلاً از نمایش در سینما‌ها باز خواهد ماند.

البته دیزنی تاریخ نمایش «داستان وست ساید» و «آخرین دوئل» را تغییر نداده و آن‌ها را به ترتیب در ۱۸ دسامبر (۲۸ آذر) و ۲۵ دسامبر (۵ دی) امسال در جدول نگه داشته است.

نمایش کمدی اکشن «گای آزاد» با بازی رایان رینولدز از کمپانی قرن بیستم نیز از ۳ جولای تا ۱۱ دسامبر عقب افتاده است و موجب شده تا «گزارش فرانسوی» وس اندرسون از سوی سرچ‌لایت به جای ۲۴ ژوئیه، ۱۶ اکتبر امسال اکران شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیماری کرونا ویروس کرونا کمپانی دیزنی راهی سینما ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

عصر ایران- هفته نامۀ 29 سالۀ «امید جوان» با اختصاص روی جلد خود به تصویر ایفاگر نقش حسن صباح در سریال مصری «حشاشین» منع نمایش آن را به منظور مقابله با تحریف تاریخ بی فایده دانسته و نوشته وقتی خودمان به تاریخ خودمان نپردازیم و سریال نسازیم دیگران این کار را انجام می دهند.

    امید جوان با انعکاس دیدگاه خبرگزاری رسمی دولت در دفاع از این ممانعت و بی اثر بودن سریال و نظر سید عبدالجواد موسوی - روزنامه نگار- در بی حاصل بودن این اقدامات به خوانندگان خود قول داده در یکی از شماره های آینده خسرو معتضد به تفصیل به این سریال خواهد پرداخت.

   تاریخ پژوه مشهور که خود با ذبیح الله منصوری نویسنده «قلعه الموت» آشنا بوده پی گیر و علاقه مند سریال های تاریخی است.

   امید جوان نوشته :علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده و چاره کار را در این دیدند که از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند ولی مگر در این روزگار می شود مردم را از تماشای آنچه دوست دارند منع کرد؟ بله، تاریخ واقعی ما نیست ولی مگر دست کارگردانان ما برای ساخت سریال تاریخی باز است یا صدا وسیما اجازه می دهد که با نگاه غیر ایدیولوژیک به تاریخ نگریسته شود؟

   درباره مرحوم منصوری هم یادآور شده:یکی از دلایل محبوبیت و شهرت ذبیح الله منصوری که افسانه و تاریخ را به هم می آمیخت همان رمان قلعه الموت بود و با این پیشینه استقبال و حداقل کنج کاوی درباره این که حشاشین چه تصویری از حسن صباح و باطنی ها ترسیم کرده شگفت آور نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»

دیگر خبرها

  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد