Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم «مولان» از تاریخ 4 سپتامبر با قیمت حدود 30 دلار از تاریخ 4 سپتامبر در دسترس مخاطبان خواهد بود.

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از ورایتی، دیزنی اعلام کرد که قرار است با نمایش نسخه آنلاین فیلم «مولان» (Mulan) روش جدیدی را آزمایش کند. براین اساس از اکران آن چشم پوشی کرده و در عوض آن را از 4 سپتامبر در دیزنی‌پلاس وارد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمپانی معتقد است؛ انتشار این فیلم حماسی می‌تواند به عنوان آزمایشی ارزشمند در نظر گرفته شود که چه تعداد مشتریان مایل به مشارکت در این طرح هستند؛ آنهم برای فیلمی که از ابتدا قرار بود در سینماها به اکران درآید.

برخلاف سایر محصولات موجود در دیزنی پلاس، «مولان» مستقیما در دسترس مشترکان قرار نمی‌گیرد بلکه مخاطبان در ایالات متحده و نیز دیگر مناطق باید مبلغ 29.99 دلار برای دریافت فیلم بپردازند؛ این درحالی است که هزینه اشتراک ماهانه در این سرویس پخش 6.99 دلار است.

باب چابک، مدیرعامل دیزنی می‌گوید؛ این تصمیم به آنان فرصتی می‌دهد تا بخشی از سرمایه‌گذاری خود را با نمایش «مولان» پس بگیرند.

این فیلم 200 میلیون دلار برای تولید هزینه داشته و میلیون‌ها دلار دیگر نیز برای فروش و تبلیغات در مقایس جهانی هزینه خواهد کرد.

در ابتدا قرار بود این فیلم از 27 مارس اکران خود را افتتاح کند اما همه‌گیری کروناویروس آنان را وادار کرده که نمایش ان را معلق کنند و نهایتا آن را از تقویم اکران خود خارج کرد.

عدم اکران فیلم با بازی لیو ییفئی (Liu Yifei) فرصتی را از پخش‌کنندگان سینما گرفت چرا که امیدوار بودند مخاطبان سنین مختلف بتوانند به تماشای یک جنگجوی بی‌باک چینی آنهم در صفحات نمایش بزرگ بنشینند.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: سینمای جهان کرونا دیزنی فیلم مولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۸۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟

به گزارش اتاق خبر به نقل از  اکوایران، چند وقت پیش، برخی بلاگرهای فضای مجازی مدعی شدند در سال جدید برای تمدید قرارداد اجاره، مالکانشان درخواست دریافت اجاره به صورت دلاری را داشتند.

 

برخی از واسطه‌گران این منطقه در رابطه با این موضوع، تایید کردند که معدود مالکانی وجود دارند که خواهان دریافت اجاره به صورت ارزی هستند.

بخش دیگری از این مالکان نیز گفتند، مالکانی که خارج از کشور هستند این گزینه را مطرح می‌کنند؛ اما به گفته برخی دیگر، مالکانی در داخل ایران به دنبال مشتری دلاری هستند و البته دسته آخر تاکید داشتند اجاره دلاری بازار خودش را دارد.

به گفته آنها، برخی مالکان ملک خود را به به افراد خارجی همچون دیپلمات‌ها و کارکنان شرکت‌های چندملیتی اجاره می‌دهند و بنابراین، با نرخ دلار حساب می‌کنند.

همچنین تعدادی از واسطه‌گران، تاکید داشتند به دلیل اینکه این موضوع قانونی نیست حاضر به نوشتن قرارداد نیستند.

به گفته تعدادی دیگر، مستاجران ایرانی حاضر به پذیرش ریسک قرارداد ارزی نیستن و معمولا تن به اجاره نمیدهند؛ اما بعضی از واسطه ها نیز می‌گفتند قبلا چنین مواردی داشته‌اند اما امسال تا به الان نه.

در بررسی فایل‌های لوکس تو مناطق 1 و 2 و 3 تعداد این فایل‌ها قابل توجه نبود اما برای مثال، واحدی 90 متری مبله با تمام امکانات در محله جردن، بدون ودیعه، اجاره ماهانه اش 700 دلار گذاشته شده البته اشاره شده که کل این ساختمان 5 طبقه به افراد خارجی اجاره داده می‌شود.

نکته دیگر اینکه معمولا این واحد به همین صورت مبله هستند و مدت زمان اجاره آن طولانی نیست .

واحدی 300 متری با 23 سال ساخت در همین محله با تمام امکانات و مبله، 1500 دلار ماهانه قیمت گذاشته شده که در آگهی ذکر شده برای مستاجران ایرانی در صورت پرداخت ریالی، ضربدر دلار روز می‌شود.

 

 

دیگر خبرها

  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳